Welkom bij Dierenkliniek Almere Haven, de gezellige buurtpraktijk met moderne faciliteiten!

We werken bij Dierenkliniek Almere Haven met een team bestaande uit 2 dierenartsen en 2 assistentes. De dierenartsen zijn Sietske Schooneveldt en Marit Sloot en de assistentes zijn Bea Kistemaker en Nathalie van der Loos. Voor alle vier geldt natuurlijk dat het belangrijkste is het beter maken van zieke dieren en het gezond houden van gezonde dieren, maar ook aan een goed contact met de eigenaren wordt veel belang gehecht.

Preventief kunt u al veel doen om uw dier zo lang mogelijk gezond te houden. Een goede start is van levensbelang. U bent natuurlijk van harte welkom om uw pup of kitten te laten controleren en adviezen in te winnen. Tegenwoordig bieden we voor puppies ook het puppyconsultatiebureau aan. Een leuke manier voor zowel de pup als de eigenaar om zonder stress de praktijk te leren kennen.

Voor seniorenhonden en –katten bent u bij ons ook aan het goede adres. Zo verkopen wij voeding, speciaal toegelegd op de meest voorkomende gezondheidsklachten. Ook kunnen we regelmatig bloedonderzoek doen om de orgaanfuncties te controleren.
Ook voor uw knaagdier en konijn kunt u bij ons terecht.


Ons telefoonnummer: 036-5310408

 

Buiten openingstijden dient u voor spoedgevallen te bellen naar 0900-1515. Er staat altijd een dierenarts in Almere voor u klaar.

Nieuw! Sinds kort kunt u bij ons een Vetplan afsluiten, voor hond, kat en konijn. Voor een vast bedarg per maand krijgt u onder andere de jaarlijkse vaccinatie met gezondheidscontrole, behandeling tegen wormen, vlooien en teken, onbeperkt nagels knippen/ anaalklieren legen en korting op overige vaccinaties. Voor meer informatie kunt u bellen of langskomen op de praktijk.

U kunt ons nu ook vinden op facebook! www.facebook.com/dierenkliniekalmerehaven

-Wist u dat het vanaf 1 april 2013 verplicht is om een pup binnen 7 weken na de geboorte te chippen?

 

600_almerehaven_spoedgevallen.jpg

praktijke-mail: 
info@dierenkliniekalmerehaven.nl

300_dia1.jpg
 

Onze kliniek is elke werkdag geopend voor het ophalen van voer en medicijnen of het maken van een afspraak van 9.00-12.00 uur, van 13.30-16.30 uur en van 18.30-19.30 uur, behalve op dinsdagavond.

Behandeling volgens afspraak en tijdens de volgende inloopspreekuren:

ma, wo, vrij 09.00 - 09.30u
ma t/m vrij 13.30 - 14.30u
ma, wo, do, vrij      18.30 - 19.30u